angin padumukan turbin SWT5kw - Cina Ningbo Haitian nyekel Grup
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

angin padumukan turbin SWT5kw

Pondok Description:

        SWT5kw-5.6 is one of the down-wind centrifugal force controlled passive variable pitch wind turbine series designed and follows BWEA standard. Product quality has been well controlled by following ISO9001 standard. Ever since accessed to the international market in 2010, it has performed excellently with good power generating, durability, safety, quick installation, easy maintenance, compact structure and streamline appearance. Variable Pitch Mechanism Blade angle...


  • FOB Harga: US $25- 5000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 1000-5000Piece/Pieces per Month
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L/C,T/T, Western Union, Paypal
  • jéntré produk

    parameter utama

    download

    Tags produk

     

    20180714193953

     

     

     

    SWT5kw-5,6 nyaéta salah sahiji handap-angin centrifugal gaya dikawasa pasip runtuyan variabel turbin pitch angin dirancang jeung kieu BWEA baku. kualitas produk geus dikawasa ogé ku handap baku ISO9001. Kantos saprak diakses ka pasar internasional dina taun 2010, éta geus dipigawé excellently kalawan generating alus kakuatan, durability, kaamanan, instalasi gancang, pangropéa gampang, struktur ci na streamline penampilan.

    Variabel mékanisme pitch

    sudut sabeulah téh positif 4 gelar salaku pabrik netepkeun di mana turbin nu gampang pikeun ngamimitian spinning. Sanggeus turbin awal jalan, sudut wilah kabukti nepi 0 gelar gancang, sarta meta agul di titik pang éfisiénna na (salah meta cinyusu). Ieu outputs Daya listrik 5kW dina 10,5 m / s speed angin kalawan 240 rpm speed rotasi rotor. Mun speed angin naek, agul teh kapaksa ngahurungkeun arah sudut négatip ku hammers centrifugal mun ngawatesan speed rotasi (dua cinyusu meta). Cinyusu saimbang sudut wilah jeung speed rotasi bari régulasi generating kakuatan.

    J16] {(KDX $ MJ] @ VWLN7L87W

    generator

    Nyambungkeun kaluar bade kabel ka terminal di handap generator, sarta méré sambungan kabel ti outlet di handap munara.

    $ BX3Z {$ _ 4} 1G0HJ9 [W`3W5Q

    Wilah jeung hub

    A) Pasang wilah on hub jeung nyieun 3 lembar M8 * 25 baud meungkeutkeun.
    B) Pasang hub teh onto aci jeung nyieun M16 nut meungkeutkeun, dina waktos anu sareng balikkeun wilah jarum jam saacan hub anu nyambungkeun kedap aci.

    KH55 @ RJ ~ K108PV14}} 654] L

    aplikasi

    ) M {UJS1% _D`93MAFIZ $ F% D7

    paket

     K0X $ `CQ7BPK_XIXLR $ {K {6U

    sistim ngawengku

    1. PV Array: Sajumlah panels PV nyambung dina séri jeung / atawa di paralel mere hiji kaluaran DC kaluar tina irradiance kajadian. Orientasi na Dengdekkeun of panels ieu parameter design penting, ogé shading ti obstructions sakurilingna.
    2. turbin Angin: Ieu dipasang dina luhureun hiji munara jangkung, ngumpulkeun énergi kinétik tina angin jeung ngarobahna kana listrik anu kompatibel jeung sistem éléktrik imah urang.
    3. Hybrid controller: ngadalikeun batré muatan bank tur ngurangan lumrah jeung kaamanan.
    4. Batre bank: tiasa janten batré tunggal atawa sababaraha accu disambungkeun babarengan pikeun nyieun dasarna salah batré badag tina tegangan jeung amp-jam kapasitas diperlukeun. Dina sababaraha cara konfigurasi jeung kapasitas batré anu putusan Daya listrik pangpentingna nyieun, sarta pilihan wijaksana bisa mantuan ngajamin a suplai ajeg tina Daya listrik ogé sistem anu geus basajan ka beroperasi jeung mertahankeun.
    5. Inverter: A converter kakuatan nu inverts daya DC ti panels kana kakuatan AC.
    6. beban: Nangtung pikeun jaringan disambungkeun panerapan dina wangunan nu fed ti inverter nu (beban AC), atawa ti bank batré (DC beban).

    Industrial angin turbin 10kW2562


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • diaméterna rotor: 5.6m
    kuantitas bilah: 3pcs
    abah: salawasna downwind
    Wilah bahan: Serat Kaca bertulang palastik
    output dipeunteun: 5000W
    output maksimum: 5400W
    tegangan gawe: DC240V / 400V, AC220V
    Taunan rata produksi énérgi: 11880KWH (dina speed angin laju 5m / s)
    digawé speed angin: 3-30m / s
    Awal speed angin: 3.0m / s
    Nominal speed angin: 10.5m / ( 35.5mph )
    Badai-stand: nepi ka 60m / s
    Max muterkeun speed: 240r / mnt
    Angin tipe turbin: Tilu-fase, PMG Alternator
    hawa Gawe: ti -40 nepi +60 C
    Agul pitch Control variabel pitch
    metoda eureun Pasip agul pitch
    métode Perda speed: Passivity pitch
    Gearbox: Euweuh, Girang langsung
    Batré ngecas waktu: ngeunaan 8 jam

    kakuatan kurva

    9OBFX`6AP ~ 56D5 _)) KU} 0ZV

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    struktur

    Industrial angin turbin SWT-10kW829

  • 
    WhatsApp Online Chat !