Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

angin sistem hibrida surya for imah komérsial

图片 2Numutkeun loba ahli énergi renewable, a "hibrid" Sistim listrik leutik nu ngagabungkeun angin jeung solar (photovoltaic) téknologi nawarkeun sababaraha kaunggulan leuwih boh tunggal system.In jauh tina tempat, speeds angin anu low dina enas nalika panonpoe shines brightest na pangpanjangna. angin nu geus kuat di usum nalika kirang cahya panonpoé geus aya. Kusabab éta kali operasi puncak pikeun angin sarta Sistem surya lumangsung dina waktu nu beda tina dinten na sataun, sistem hibrida anu leuwih gampang pikeun ngahasilkeun kakuatan lamun nu peryogi eta.

Sistim ngawengku:

1. PV Array: Sajumlah panels PV nyambung dina séri jeung / atawa di paralel mere hiji kaluaran DC kaluar tina irradiance kajadian. Orientasi na Dengdekkeun of panels ieu parameter design penting, ogé shading ti obstructions sakurilingna.
2. turbin Angin: Ieu dipasang dina luhureun hiji munara jangkung, ngumpulkeun énergi kinétik tina angin jeung ngarobahna kana listrik anu kompatibel jeung sistem éléktrik imah urang.
3. Hybrid controller: ngadalikeun batré muatan bank tur ngurangan lumrah jeung kaamanan.
4. Batre bank: tiasa janten batré tunggal atawa sababaraha accu disambungkeun babarengan pikeun nyieun dasarna salah batré badag tina tegangan jeung amp-jam kapasitas diperlukeun. Dina sababaraha cara konfigurasi jeung kapasitas batré anu putusan Daya listrik pangpentingna nyieun, sarta pilihan wijaksana bisa mantuan ngajamin a suplai ajeg tina Daya listrik ogé sistem anu geus basajan ka beroperasi jeung mertahankeun.
5. Inverter: A converter kakuatan nu ː inverts ± daya DC ti panels kana kakuatan AC.
6. beban: Nangtung pikeun jaringan disambungkeun panerapan dina wangunan nu fed ti inverter nu (beban AC), atawa ti bank batré (DC beban).

图片 3



WhatsApp Online Chat !