MPPT angin surya hibrid controller WWS50A-48 / -96 / -120 / -220 / -240 - Cina Ningbo Haitian nyekel Grup
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

MPPT angin surya hibrid controller WWS50A-48 / -96 / -120 / -220 / -240

Pondok Description:

MPPT angin surya hibrid controller WWS50A-48 / -96 / -120 / -220 / -240 The MPPT angin / surya hibrid controller ieu dipaké pikeun ngadalikeun kakuatan angin ngecas batré dina tegangan konstan. Sajaba ti éta, kaasup kontrol ngecas surya, anu ngajadikeun eta alus keur angin / aplikasi hibrid surya. Fitur: 1 Low muatan tegangan fungsi MPPT: Pikeun ngaronjatkeun tradisional controller urang cukup, nu ukur nalika kipas atawa tegangan surya panel urang leuwih luhur ti tegangan batré urang tiasa charging.Now sistem ...


  • FOB Harga: US $25- 5000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 1000-5000Piece/Pieces per Month
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L/C,T/T, Western Union, Paypal
  • jéntré produk

    parameter

    download

    Tags produk

    adsfas

    MPPT angin surya hibrid controller WWS50A-48 / -96 / -120 / -220 / -240

    The MPPT angin / surya hibrid controller ieu dipaké pikeun ngadalikeun kakuatan angin ngecas batré dina tegangan konstan. Sajaba ti éta, kaasup kontrol ngecas surya, anu ngajadikeun eta alus keur angin / aplikasi hibrid surya.

    Fitur:

    1 tegangan Low fungsi muatan  MPPT :Pikeun ngaronjatkeun tradisional controller urang cukup, nu ukur nalika kipas atawa tegangan surya panel urang leuwih luhur ti tegangan batré urang tiasa charging.Now Sistim bisa ngecas ti voltage.If low nu pamaké milih komunikasi fungsi, aranjeunna tiasa nyetél tegangan muatan ngaliwatan parabot lemesna.

    2 fungsi Komunikasi: Dupi milih panganteur komunikasi RS232, Nyadiakeun software ngawaskeun jauh sapanjang jeung instalasi software ngawaskeun controller.After, pamaké tiasa parios tur nyetel parameter ngaliwatan parabot lemesna. Di kali sarua, pamaké tiasa nempatkeun parameter nu catetan dina prosés operasi Sistim kana Excel nyalametkeun.

    3 Sistim kontrol Jauh: Pamaké bisa milih GPRS nirkabel komunikasi fungsi Wi-Fi, server komunikasi serial system.Users bisa ngadalikeun sababaraha sistem ngaliwatan hiji komputer dina waktos anu sareng.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • model

    WWS50A-48

    WWS50A-96

    WWS50A-120

    WWS50A-220

    WWS50A-240

    Dipeunteun turbin Angin Power Maximum

    5000W

    Dipeunteun Power Solar

    1500W

    Dihaturkeun Batre tegangan

    48V

    96V

    120V

    220V

    240V

    Batré rentang tegangan carjer

    0-56V

    0-112V

    0-140V

    0-252V

    0-280V

    Dipeunteun turbin Angin Input Maximum Ayeuna

    200A

    100A

    80A

    40A

    40A

    Turbin angin Maximum Input Daya

    10000W

    Ngabongkar momotanana tegangan ( standar pabrik )

    56V

    112 V

    140V

    252 V

    280 V

    Ngabongkar momotanana Ayeuna ( standar pabrik )

    90A

    72A

    36A

    18A

    18A

    PV Maximum Cas Ayeuna

    30A

    20A

    10A

    10A

    10A

    hawa Compensation

    -5mv / ℃ / 2V ( Leuwih panyalindungan ngurangan , leuwih-ngurangan tegangan recovery , ngabongkar momotanana santunan tegangan )

    ngabongkar momotanana Mode

    PWM

    mamerkeun

    LCD

    parameter tampilan

    Batré tegangan , turbin Angin tegangan , PV tegangan , turbin Angin Ayeuna , PV Ayeuna , turbin Angin Power , PV Power , Dina-tegangan , pondok-circuit , Night.Etc

    Lingkup hawa digawé & asor

    -20 ~ + 55 ℃ / 35 ~ 85% RH ( Tanpa kondensasi )

    perlindungan Mode

    Sél surya sabalikna ngecas , sél surya anti sabalikna , batré leuwih muatan , batré leuwih-ngurangan , batré anti sabalikna , leuwih beban , muka pondok-circuit , cahaya , ayeuna turbin angin ngawatesan, turbin angin marake otomatis tur marake manual.

    Dina raraga masihan konsumén urang hadé ngawula,  urang tiasa disaluyukeun Konfigurasi sarta parameter nurutkeun pamundut customer urang
    • 
      WhatsApp Online Chat !