Kotak hateup Gunung kotak hateup Gunung ck-TR Series - Cina Ningbo Haitian nyekel Grup
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Kotak hateup Gunung kotak hateup Gunung ck-TR Series

Pondok Description:

Kotak hateup panel Gunung Solar ningkatna kurung, The paling dipake nutupan kana roofs sloped anu Kotak hateup na Kotak asbés semén corrugated. The rupa roofs gable ieu kumaha ogé ampir infinite.As hasil tina loba taun pangalaman, anu Pilihan lega komponén béda jeung sistim nyandak aman jeung Sistem Haitian ampir sagala konfigurasi modul dina unggal hateup. Alatan kualitasna alus sarta canggih komponén kami kahontal ku kali assembly gancang sarta durability dipercaya kalawan struct ...


  • FOB Harga: US $25- 5000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 1000-5000Piece/Pieces per Month
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L/C,T/T, Western Union, Paypal
  • jéntré produk

    download

    Tags produk

    Kotak hateup Gunung

    panel surya ningkatna kurung, The panglobana dipaké nutupan kana roofs sloped anu Kotak hateup na Kotak asbés semén corrugated. The rupa roofs gable ieu kumaha ogé ampir infinite.As hasil tina loba taun pangalaman, anu Pilihan lega komponén béda jeung sistim nyandak aman jeung Sistem Haitian ampir sagala konfigurasi modul dina unggal hateup. Alatan kualitasna alus sarta canggih komponén kami kahontal ku kali assembly gancang sarta durability dipercaya kalawan analisis struktural. Dina milih paling luyu pikeun variasi hateup, anjeun boga pilihan antara hiji hateup-sajajar jeung hiji solusi luhur:.

    Kotak hateup Gunung ck-TR Series

    Pilihan béda ditawarkeun masang dina luhureun hateup na sisi hateup usuk. Ogé, hook nu tiasa sisi Gunung atanapi luhur Gunung.

    Fitur

    • nyandak basajan, saum sareng ongkos-éféktif instalasi
    • Dijieunna tina SUS 304
    • Kacida korosi permukaan tahan perlakuan
    • Fasteners na nut rail ngonpigurasi ka bagian tambahan purchasing pinuh simpen.

    Kotak hateup Mount42

    Daptar komponén

    Kotak hateup Mount37

    spésifikasi 

    1

     S Genténg Gunung Series

    Kotak hateup Mount54


  • Saméméhna:
  • Hareup:

    • 
      WhatsApp Online Chat !