Kotak hateup Gunung Nangtung Pareum Gunung ck-SO Series - Cina Ningbo Haitian nyekel Grup
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Kotak hateup Gunung Nangtung Pareum Gunung ck-SO Series

Pondok Description:

Kotak hateup panel Gunung Solar ningkatna kurung, The paling dipake nutupan kana roofs sloped anu Kotak hateup na Kotak asbés semén corrugated. The rupa roofs gable ieu kumaha ogé ampir infinite.As hasil tina loba taun pangalaman, anu Pilihan lega komponén béda jeung sistim nyandak aman jeung Sistem Haitian ampir sagala konfigurasi modul dina unggal hateup. Alatan kualitasna alus sarta canggih komponén kami kahontal ku kali assembly gancang sarta durability dipercaya kalawan struct ...


  • FOB Harga: US $25- 5000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 1000-5000Piece/Pieces per Month
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L/C,T/T, Western Union, Paypal
  • jéntré produk

    download

    Tags produk

    Kotak hateup Gunung

    panel surya ningkatna kurung, The panglobana dipaké nutupan kana roofs sloped anu Kotak hateup na Kotak asbés semén corrugated. The rupa roofs gable ieu kumaha ogé ampir infinite.As hasil tina loba taun pangalaman, anu Pilihan lega komponén béda jeung sistim nyandak aman jeung Sistem Haitian ampir sagala konfigurasi modul dina unggal hateup. Alatan kualitasna alus sarta canggih komponén kami kahontal ku kali assembly gancang sarta durability dipercaya kalawan analisis struktural. Dina milih paling luyu pikeun variasi hateup, anjeun boga pilihan antara hiji hateup-sajajar jeung hiji solusi luhur:.

    Nangtung Pareum Gunung ck-SO Series

    Ck-SO The Nangtung Pareum Gunung teh basajan jeung paling biaya cara éféktif pikeun install PV solar dina aspal shingles roofs na surfaces datar hateup séjén. Dasar aluminium boga hiji yayasan super kuat pikeun ngarojong dina tulisan standoff pikeun kotak tina 60-152mm.

    Fitur

    • neneng kaluar deui-rak mékanis Gunung
    • Sealing gasket karét
    • Mudah pikeun nambahkeun jangkungna kalawan ekstensi atawa sakabéh-threads
    • 2 fasteners nempel kana struktur hateup, beuki kuat.

    Kotak hateup Mount42

    Daptar komponén

    Kotak hateup Mount147

     

     

     

     

    spésifikasi 

    Kotak hateup Mount158

    11


  • Saméméhna:
  • Hareup:

    • 
      WhatsApp Online Chat !