Kotak hateup Gunung Aspal Shingles Gunung kotak hateup Gunung ck-AR Series - Cina Ningbo Haitian nyekel Grup
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Kotak hateup Gunung Aspal Shingles Gunung kotak hateup Gunung ck-AR Series

Pondok Description:

Kotak hateup panel Gunung Solar ningkatna kurung, The paling dipake nutupan kana roofs sloped anu Kotak hateup na Kotak asbés semén corrugated. The rupa roofs gable ieu kumaha ogé ampir infinite.As hasil tina loba taun pangalaman, anu Pilihan lega komponén béda jeung sistim nyandak aman jeung Sistem Haitian ampir sagala konfigurasi modul dina unggal hateup. Alatan kualitasna alus sarta canggih komponén kami kahontal ku kali assembly gancang sarta durability dipercaya kalawan struct ...


  • FOB Harga: US $25- 5000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 1000-5000Piece/Pieces per Month
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L/C,T/T, Western Union, Paypal
  • jéntré produk

    download

    Tags produk

    Kotak hateup Gunung

    panel surya ningkatna kurung, The panglobana dipaké nutupan kana roofs sloped anu Kotak hateup na Kotak asbés semén corrugated. The rupa roofs gable ieu kumaha ogé ampir infinite.As hasil tina loba taun pangalaman, anu Pilihan lega komponén béda jeung sistim nyandak aman jeung Sistem Haitian ampir sagala konfigurasi modul dina unggal hateup. Alatan kualitasna alus sarta canggih komponén kami kahontal ku kali assembly gancang sarta durability dipercaya kalawan analisis struktural. Dina milih paling luyu pikeun variasi hateup, anjeun boga pilihan antara hiji hateup-sajajar jeung hiji solusi luhur:.

    Aspal Shingles Gunung Genténg hateup Gunung ck-AR Series

    flushing Ieu cocog kaki L, supplying solusi pangalusna pikeun Aspal Shingles.

    Fitur

    • kedip-kedip jeung L suku dijieun tina 100% aluminium
    • karét waterproof EPDM terpadu
    • nyandak gampang, saum sareng ongkos-éféktif instalasi
    • Fasteners na rail ngonpigurasi ka
    • bagian tambahan purchasing

    Kotak hateup Mount42

    Daptar komponén

    Kotak hateup Mount84

    spésifikasi 

    11

    Aspal Shingles Gunung Series  

    Kotak hateup Mount116


  • Saméméhna:
  • Hareup:

    • 
      WhatsApp Online Chat !