Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

PV Sistim Tatasurya

Sistim PV surya ngawengku komponén béda nu kudu dipilih nurutkeun jenis sistem, lokasi situs anjeun sarta aplikasi. Komponén utama pikeun sistem PV surya anu surya muatan controller, inverter, bank batré, sumber énérgi bantu sarta beban (panerapan).

modul PV - ngarobah cahya panonpoé kana DC listrik.

Surya muatan controller - ngatur tegangan jeung arus datang ti panels PV bade batré sarta nyegah overcharging batré jeung prolongs umur batre.

Inverter - ngarobah DC kaluaran panels PV atanapi turbin angin kana ayeuna AC bersih pikeun panerapan AC atanapi fed deui kana grid line.Battery - nyimpen énérgi pikeun supplying kana panerapan listrik lamun aya demand.Load a - nyaéta panerapan listrik nu dihubungkeun jeung solar sistim PV kayaning lampu, radio, TV, komputer, kulkas, jeung sajabana

sumber énérgi bantu - nyaeta solar generator atanapi sumber énérgi renewable lianna.

sistim 01



WhatsApp Online Chat !