modul Leutik CHNSW-215W-225-235-M - Cina Ningbo Haitian nyekel Grup
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

modul Leutik CHNSW-215W-225-235-M

Pondok Description:

modul Leutik CHNSW-215W-225-235-M Maranehna lumaku pikeun proyék disebarkeun. Maxim terpadu chip kakuatan sangkan MPPT (kakuatan maximun titik tracing) .Maxim tiasa nyumbang kana nurunkeun generating ongkos na generating kanaékan kapasitas ku 30% .The fungsi impedansi cocog alus efektif ngaronjatkeun masalah mismatch na maximizes daya output.Maxim bisa ngaleungitkeun panas titik efek modul jeung ngurangan leungitna kinerja kaamanan module.The téh alus. Efisiensi tegangan 1.Low -...


  • FOB Harga: US $25- 5000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 1000-5000Piece/Pieces per Month
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L/C,T/T, Western Union, Paypal
  • jéntré produk

    tech parameter

    download

    Tags produk

    modul Leutik CHNSW-215W-225-235-M

    Aranjeunna lumaku pikeun proyék disebarkeun. Maxim terpadu chip kakuatan sangkan MPPT (kakuatan maximun titik tracing) .Maxim tiasa nyumbang kana nurunkeun generating ongkos na generating kanaékan kapasitas ku 30% .The fungsi impedansi cocog alus efektif ngaronjatkeun masalah mismatch na maximizes daya output.Maxim bisa ngaleungitkeun panas titik efek modul jeung ngurangan leungitna kinerja kaamanan module.The téh alus.

     

    episiensi

    1.Low koefisien tegangan-hawa ngamungkinkeun kaluaran Power luhur di-suhu luhur kaayaan
    2.High efficient, high reliable solar cells ensure our Product meets output stability.

    bahan

    1.Advanced Eva Sistim encapsulation kalawan Triple-lapisan deui lambaran meets paling syarat kaamanan stringent  pikeun-tegangan tinggi Operasi. 

    2.The sturdy, anodized pigura aluminium ngamungkinkeun The modul bisa dipasang dina rupa-rupa sistem racking baku ka tahan harshest kaayaan Éropa

    3.Ultra bypass dipercaya diodes nyegah karuksakan ngaliwatan overheating alatan shaded atawa sél cacad.

    4.Innovative, packing ramah lingkungan metoda Maké tihang-edges insures modul anjog di Kondisi sampurna.

    5.New pigura design incorporating liang drainase, kalawan liang grounding deui, nyadiakeun instalasi fléksibel tur pamakéan

    kauntungan

    1.Manufactured IEC61215, IEC61730, ISO 9001: 2008 MCS, TUV, CE
    2.High efisiensi, kaamanan tinggi, reliabiliti tinggi
    kasabaran kakuatan 3.Output of -3% - + 3%
    4,10 taun pinuh dijieun Rek CHN Produk asuransi.
    5.Standard 25 taun dugi jaminan kana kaluaran Power, 3-years Product Warranty. Limited warranty on materials
    and workmanship
    6.Container load: 600pcs on 28 pallets in 40’ container and 240 pcs on 12 pallets in 20’ container.

    CATETAN

    Publikasi summarizes jaminan produk na spésifikasi, nu keur ngarobah tanpa aya bewara matuh, émbaran tambahan mungkin kapanggih dina situs web urang: www.htwindsolarpower.com

    1

    Ciri modul 

    Catetan: spésifikasi ditangtukeun dina Standar Kaayaan Test (STC): 1000W / m² surya irradiance, 1,5 Air Massa, sarta suhu sél 25Degrees C

    CHNSW-160W-190W-721164

    11


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Specification

    Ciri modél

    Module

        GHSA215 / 225 / 235-48P

    tegangan Buka circuit (V)

    32,88

    36,00

    36,72

    tegangan kakuatan maksimum (V)

          27,40

         30,00

         30,60

    circuit pondok ayeuna (A)

     8,83

     7,92

     8,46

    kakuatan ayeuna maksimum (A)

     8,03

     7,34

     7,84

    kakuatan maksimum (WP)

    215Wp

    225Wp

    235Wp

    Cell Kekecapan (%)

    17%

    16%

    16,75%

    sel

    Monocrystalline Silicon Solar Sél

    125mm x 125mm

    Jumlah sél (PCS)

    48 (6 * 8))

    Ukuran modul (mm)

     1450 * 980 * 46 (mm)

    Beurat per sapotong (kg)

    17,5

    Limits

    Suhu operasi

                 `-40C - + 85 gelar C

    tegangan Sistim maksimum (V)

    1000V DC

    Temperature & Coefficients

    NOCT (suhu sél operasi nominal)

    45 Derajat C + - 2 Derajat C

    Koefisien Suhu ayeuna

     % / K

    0.06 + - 0.01

    Suhu koefisien tegangan

     Mv / k

    - (155+ - 10)

    Kakuatan Suhu koefisien

     % / K

    - (0,5 + - 0.05)

    Output

    Jenis kaluaran Terminal

    simpang Box

    kabel

    LAPP (4.0mm2)

    Panjang simetris

    900mm

    hubungan

    tipe 1V

  • 
    WhatsApp Online Chat !