Lambaran Metal hateup Gunung Dengdekkeun kit Gunung ck-IT Series - Cina Ningbo Haitian nyekel Grup
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Lambaran Metal hateup Gunung Dengdekkeun kit Gunung ck-IT Series

Pondok Description:

Lambaran Metal hateup Gunung lambar Metal hateup Solar Gunung System ieu direkayasa keur kalenturan maksimum mungkin di ngarancang jeung perencanaan pikeun sagala rupa logam hateupna instalasi sistim tatasurya. Ieu lumaku pikeun masang modul dawam pikeun siram kalayan hateup pitched. Ngagunakeun komponen kami Rail inovatif tur pre-dirakit kawas Dengdekkeun-di T Module, clamp kit sarta sagala rupa alat nyepeng (kawas gantungan baud na L bracket jrrd) urang ningkatna Metal hateup ngajadikeun instalasi nu panggampangna tur gancang ngahemat kuli anjeun ...


  • FOB Harga: US $25- 5000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 1000-5000Piece/Pieces per Month
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L/C,T/T, Western Union, Paypal
  • jéntré produk

    download

    Tags produk

    Lambaran Metal hateup Gunung

    Lambaran Metal hateup Solar Gunung System ieu direkayasa keur kalenturan maksimum mungkin di ngarancang jeung perencanaan pikeun sagala rupa logam hateupna instalasi sistim tatasurya. Ieu lumaku pikeun masang modul dawam pikeun siram kalayan hateup pitched. Ngagunakeun komponen kami Rail inovatif tur pre-dirakit kawas Dengdekkeun-di T Module, clamp kit sarta sagala rupa alat nyepeng (kawas gantungan baud na L bracket jrrd) urang ningkatna Metal hateup ngajadikeun instalasi nu panggampangna tur gancang ngahemat biaya ngalahirkeun anjeun sarta waktu.
    Sistim ningkatna Ieu cocog pikeun Corrugated hateup lambar, Trapezoidal logam hateupna sarta ngadeg kelim roofs.

    Dengdekkeun kit Gunung ck-IT Series

    Adjustable Dengdekkeun Gunung dirancang pikeun ngawenangkeun sistem pikeun jadi tilted ti 10-15, 15- 30 atanapi 30-45 derajat.

    Fitur

    • Aktipkeun gancang, instalasi basajan jeung ongkos-éféktif
    • Al6005-T5. Kelas tinggi anodized aluminium
    • karét waterproof EPDM terpadu
    • Fasteners na nut rail ngonpigurasi pinuh pikeun ngahemat waktos instalasi tur purchasing bagian tambahan

    Lambaran Metal hateup Mount419

    aplikasi

    Lambaran Metal hateup Mount418


  • Saméméhna:
  • Hareup:

    • 
      WhatsApp Online Chat !