Lambaran Metal hateup Gunung L kaki Gunung ck-Il Series - Cina Ningbo Haitian nyekel Grup
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Lambaran Metal hateup Gunung L kaki Gunung ck-Il Series

Pondok Description:

Lambaran Metal hateup Gunung lambar Metal hateup Solar Gunung System ieu direkayasa keur kalenturan maksimum mungkin di ngarancang jeung perencanaan pikeun sagala rupa logam hateupna instalasi sistim tatasurya. Ieu lumaku pikeun masang modul dawam pikeun siram kalayan hateup pitched. Ngagunakeun komponen kami Rail inovatif tur pre-dirakit kawas Dengdekkeun-di T Module, clamp kit sarta sagala rupa alat nyepeng (kawas gantungan baud na L bracket jrrd) urang ningkatna Metal hateup ngajadikeun instalasi nu panggampangna tur gancang ngahemat kuli anjeun ...


  • FOB Harga: US $25- 5000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 1000-5000Piece/Pieces per Month
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L/C,T/T, Western Union, Paypal
  • jéntré produk

    download

    Tags produk

    Lambaran Metal hateup Gunung

    Lambaran Metal hateup Solar Gunung System ieu direkayasa keur kalenturan maksimum mungkin di ngarancang jeung perencanaan pikeun sagala rupa logam hateupna instalasi sistim tatasurya. Ieu lumaku pikeun masang modul dawam pikeun siram kalayan hateup pitched. Ngagunakeun komponen kami Rail inovatif tur pre-dirakit kawas Dengdekkeun-di T Module, clamp kit sarta sagala rupa alat nyepeng (kawas gantungan baud na L bracket jrrd) urang ningkatna Metal hateup ngajadikeun instalasi nu panggampangna tur gancang ngahemat biaya ngalahirkeun anjeun sarta waktu.
    Sistim ningkatna Ieu cocog pikeun Corrugated hateup lambar, Trapezoidal logam hateupna sarta ngadeg kelim roofs.

    L kaki Gunung ck-Il Series

    suku L geus loba dipaké dina hateup lambar logam corrugated universal. Ieu tiasa ngalereskeun ka hateupna usuk langsung. Ogé, éta bisa dilarapkeun kalawan bolts gantungan na deigning clamps hateup.

    Fitur

    • nyandak basajan, saum sareng ongkos-éféktif instalasi
    • Al6005-T5. Luhur kelas aluminium anodized
    • waterproof karét Silicone intergrated
    • Fasteners na nut rall confignrated nyimpen bagian tambahan purchasing

    Taneuh hateup Mount34

    Universal trapezoid & logam lambar:

    Lambaran Metal hateup Mount49


  • Saméméhna:
  • Hareup:

    • 
      WhatsApp Online Chat !