Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Sistim listrik tanaga surya Industrial sarta komérsial

9 (1)

 

Sistim listrik tanaga surya Industrial sarta komérsial ngawengku panels surya, sistem controller sarta inverter. panel surya baris ngahasilkeun DC (langsung Ayeuna) listrik, sarta listrik ieu bakal ngajalankeun sanajan converter na inverter ngahasilkeun AC (bolak Ayeuna) listrik. Lajeng énergi ieu ngajalankeun kana panel kakuatan AC deui pausahaan utiliti kakuatan grid. Salaku dina grid Sistim listrik tanaga surya enjoys kaunggulan biaya batré bébas sarta low, ieu bisa nyieun hirup operasi Sistim panjang. Éta ogé bisa jauh mantau mangsa operasi éta. Eta geus jadi main stream di generasi listrik tanaga surya. Sistim nu brings mangpaat ngurangan polusi, konservasi energi jeung perlindungan lingkungan, sakabéh nu nyieun nilai sosial anu luar biasa. 

sistim 02图片 1



WhatsApp Online Chat !