Taneuh hateup Gunung taneuh U2V ck-U2V - Cina Ningbo Haitian nyekel Grup
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Taneuh hateup Gunung taneuh U2V ck-U2V

Pondok Description:

Taneuh hateup Gunung taneuh Solar Gunung System ieu direkayasa pikeun proyék-proyék Filed muka. Duanana runtuyan aluminium sarta runtuyan galvanized nu aya. Jeung sistem kami ka sadaya jenis solar tipe panel. Solusi ningkatna bisa nyieun panel surya dibereskeun salaku potrét atawa bentang sadar variability. Ogé, tim insinyur mastikeun kami rarancang husus oge aya. Salila ngarancang, pinuh mertimbangkeun kaayaan alam lokal nu kuat jeung reliabilitas leyuran. Sarta sakabeh komponen nu pohara tos sakumaha ...


  • FOB Harga: US $25- 5000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 1000-5000Piece/Pieces per Month
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L/C,T/T, Western Union, Paypal
  • jéntré produk

    download

    Tags produk

    Taneuh hateup Gunung

    Taneuh Solar Gunung System ieu direkayasa pikeun proyék-proyék Filed muka. Duanana runtuyan aluminium sarta runtuyan galvanized nu aya. Jeung sistem kami ka sadaya jenis solar tipe panel. Solusi ningkatna bisa nyieun panel surya dibereskeun salaku potrét atawa bentang sadar variability. Ogé, tim insinyur mastikeun kami rarancang husus oge aya. Salila ngarancang, pinuh mertimbangkeun kaayaan alam lokal nu kuat jeung reliabilitas leyuran. Sarta sakabeh komponen nu pohara tos dirakit, mastikeun nu ningkatna Sistim instalasi saum sareng nyimpen ongkos kuli. 

    Taneuh U2V ck-U2V

    The U-2V Ground Gunung System geus dirancang jeung direkayasa pikeun nyocogkeun ka duanana yayasan beton jeung taneuh screw yayasan surya tegalan. The versatility na scalability tina U-2V nyadiakeun pilihan fléksibel anu diluyukeun kana sagala Konfigurasi sarta rupa bumi sagala. Sakabéh komponén geus tos motong na pre-dilled pikeun assembly basajan di sawah, ngaronjatkeun efisiensi instalasi, nyimpen waktos tur biaya ngalahirkeun pikeun pangwangunan tani surya badag-diskalakeun. Urang nawiskeun jaminan 10 taun keur desain U2V sarta bahan. Kinerja tinggi, sadaya bahan racking galvanized nyadiakeun lila durability langgeng tur leuwih hirup jasa 30 taun.

    Fitur

    • cocog pikeun duanana dipiguraan tur modul PV unframed
    • inclination Variable tina 0-45 deg tur dibereskeun
    • Setel on duanana screw yayasan taneuh jeung yayasan beton. Konfigurasi pikeun duanana potret na bentang.

    Taneuh hateup Mount34

    spésifikasi

    Taneuh hateup Mount58


  • Saméméhna:
  • Hareup:

    • 
      WhatsApp Online Chat !