Taneuh hateup Gunung taneuh ALU TW ck-GTW - Cina Ningbo Haitian nyekel Grup
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Taneuh hateup Gunung taneuh ALU TW ck-GTW

Pondok Description:

Taneuh hateup Gunung taneuh Solar Gunung System ieu direkayasa pikeun proyék-proyék Filed muka. Duanana runtuyan aluminium sarta runtuyan galvanized nu aya. Jeung sistem kami ka sadaya jenis solar tipe panel. Solusi ningkatna bisa nyieun panel surya dibereskeun salaku potrét atawa bentang sadar variability. Ogé, tim insinyur mastikeun kami rarancang husus oge aya. Salila ngarancang, pinuh mertimbangkeun kaayaan alam lokal nu kuat jeung reliabilitas leyuran. Sarta sakabeh komponen nu pohara tos sakumaha ...


  • FOB Harga: US $25- 5000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 1000-5000Piece/Pieces per Month
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L/C,T/T, Western Union, Paypal
  • jéntré produk

    download

    Tags produk

    Taneuh hateup Gunung

    Taneuh Solar Gunung System ieu direkayasa pikeun proyék-proyék Filed muka. Duanana runtuyan aluminium sarta runtuyan galvanized nu aya. Jeung sistem kami ka sadaya jenis solar tipe panel. Solusi ningkatna bisa nyieun panel surya dibereskeun salaku potrét atawa bentang sadar variability. Ogé, tim insinyur mastikeun kami rarancang husus oge aya. Salila ngarancang, pinuh mertimbangkeun kaayaan alam lokal nu kuat jeung reliabilitas leyuran. Sarta sakabeh komponen nu pohara tos dirakit, mastikeun nu ningkatna Sistim instalasi saum sareng nyimpen ongkos kuli. 

    Taneuh ALU TW ck-GTW

    The Ground Alu TW Gunung System dijieunna tina anodized AL6005-T5, nyadiakeun solusi lightweight pikeun konstruksi tutuwuhan listrik tanaga surya. Sakabéh komponén geus tos motong na pre-dibor pikeun gampang assembly di situs instalasi, nyimpen waktos tur biaya kuli. The Ground ALu- TW Gunung System bisa dipaké dina Ground Plant, Carport, Pertanian jeung sarat husus dina hateup datar.

    Fitur

    • Taya di pangeboran sawah, motong atawa patri, alatan komponén kacida prefabricated
    • inclination Variable tina 0-45 deg atanapi gelar ngaropéa
    • dipasang kalayan beton atanapi taneuh screw yayasan
    • ngarancang Standar bisa muka 60m / s angin sarta 1.4KN / M2 salju

    Taneuh hateup Mount34

    spésifikasi

    Taneuh hateup Mount149


  • Saméméhna:
  • Hareup:

    • 
      WhatsApp Online Chat !