Datar hateup Gunung ballast I-3 datar hateup Gunung - Cina Ningbo Haitian nyekel Grup
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Datar hateup Gunung ballast I-3 datar hateup Gunung

Pondok Description:

Datar hateup Gunung datar hateup Solar Gunung System ieu direkayasa keur instalasi hateup datar beton. Rupa-rupa ballast Sistim ningkatna pikeun TPO & EPDM hateup na baja jeung aluminium triangular Sistim ningkatna keur umum hateup datar RCC. Tim insinyur mastikeun kami rarancang husus oge aya. Salila desain, pinuh mertimbangkeun kaayaan alam lokal, leyuran nu kuat jeung reliabilitas leyuran. Sarta sakabeh komponen nu pohara tos dirakit, mastikeun nu ningkatna Sistim instalasi saum sareng sav ...


  • FOB Harga: US $25- 5000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 1000-5000Piece/Pieces per Month
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L/C,T/T, Western Union, Paypal
  • jéntré produk

    download

    Tags produk

    Datar hateup Gunung

    Datar hateup Solar Gunung System ieu direkayasa keur instalasi hateup datar beton. Rupa-rupa ballast Sistim ningkatna pikeun TPO & EPDM hateup na baja jeung aluminium triangular Sistim ningkatna keur umum hateup datar RCC. Tim insinyur mastikeun kami rarancang husus oge aya. Salila desain, pinuh mertimbangkeun kaayaan alam lokal, leyuran nu kuat jeung reliabilitas leyuran. Sarta sakabeh komponen nu pohara tos dirakit, mastikeun nu ningkatna Sistim instalasi saum sareng nyimpen ongkos kuli.

    Ballast I-3 Datar hateup Gunung

    Ballast I-3 jeung fleksibilitas éksténsif nyadiakeun éta commonness kalawan 1 modul potret na 2 modul instalasi bentang di konsol sarua. Ieu leuwih nyaman keur konfigurasi nu, gampang stock na ngurangan waragad sistem.

    Fitur

    • Bahan: Aluminium 6005-T5, steel Steel 304
    • Dengdekkeun inclination: 15 °, 20 °, 30 °
    • Module Orientasi: Lansekap & Potrét
    • Max Angin beban: 60m / s
    • Pra-dirakit na narilep ballast konsol

    Datar hateup Mount34

    spésifikasi 

    Datar hateup Mount100


  • Saméméhna:
  • Hareup:

    • 
      WhatsApp Online Chat !