Datar hateup Gunung ballast I-2 datar hateup Gunung - Cina Ningbo Haitian nyekel Grup
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Datar hateup Gunung ballast I-2 datar hateup Gunung

Pondok Description:

Datar hateup Gunung datar hateup Solar Gunung System ieu direkayasa keur instalasi hateup datar beton. Rupa-rupa ballast Sistim ningkatna pikeun TPO & EPDM hateup na baja jeung aluminium triangular Sistim ningkatna keur umum hateup datar RCC. Tim insinyur mastikeun kami rarancang husus oge aya. Salila desain, pinuh mertimbangkeun kaayaan alam lokal, leyuran nu kuat jeung reliabilitas leyuran. Sarta sakabeh komponen nu pohara tos dirakit, mastikeun nu ningkatna Sistim instalasi saum sareng sav ...


  • FOB Harga: US $25- 5000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 1000-5000Piece/Pieces per Month
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L/C,T/T, Western Union, Paypal
  • jéntré produk

    download

    Tags produk

    Datar hateup Gunung

    Datar hateup Solar Gunung System ieu direkayasa keur instalasi hateup datar beton. Rupa-rupa ballast Sistim ningkatna pikeun TPO & EPDM hateup na baja jeung aluminium triangular Sistim ningkatna keur umum hateup datar RCC. Tim insinyur mastikeun kami rarancang husus oge aya. Salila desain, pinuh mertimbangkeun kaayaan alam lokal, leyuran nu kuat jeung reliabilitas leyuran. Sarta sakabeh komponen nu pohara tos dirakit, mastikeun nu ningkatna Sistim instalasi saum sareng nyimpen ongkos kuli.

    Ballast I-2 Datar hateup Gunung

    Sistem ballast I, runtuyan jeung sistem ningkatna universal pikeun jasa dina ampir sagala roofs Datar komérsial. Sistem dirancang nyadiakeun durability sarta kalenturan solusi nu gancang install, lampu di hateup sarta gampang pikeun kapal

    Fitur

    • Bahan: Aluminium 6005-T5, steel Steel 304
    • Dengdekkeun inclination: 15 °, 20 °, 30 °
    • Module Orientasi: Lansekap
    • Max Angin beban: 60m / s
    • Pra-dirakit na narilep ballast konsol

    Datar hateup Mount34

    spésifikasi 

    Datar hateup Mount47


  • Saméméhna:
  • Hareup:

    • 
      WhatsApp Online Chat !