Ganda-kaca modul CHNSW-320W-330W-72 - Cina Ningbo Haitian nyekel Grup
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Ganda-kaca modul CHNSW-320W-330W-72

Pondok Description:

GHSZ320 / 330-72 mono-kristalin Bodas gridded tur dipiguraan modul Maranehna luyu keur EFISIENSI konversi projects.The lawanna tatanén-fishery-PV téh nepi ka 17,0% (mono) .The tegangan maksimum ditarima mun sistem kasebut nepi ka 1500V.The maksimum atenuasi taunan nyaéta 0,5%. Tekanan angin lumayan sarta tekanan salju nu mungguh nepi ka 3.800 Pa sarta 5.400 jaminan produk Pa.The lasts 12 taun sedengkeun jaminan kakuatan linier nyaéta 30 taun long.The nyoko dua kali sided kaca enh ...


  • FOB Harga: US $25- 5000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 1000-5000Piece/Pieces per Month
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L/C,T/T, Western Union, Paypal
  • jéntré produk

    spésifikasi

    download

    Tags produk

    GHS Z 320/330 -72 M ono-crystalline White gridded and framed module 

    Aranjeunna luyu pikeun tatanén-fishery-PV efisiensi konversi projects.The lawanna nyaeta nepi ka 17,0% (mono) .The tegangan maksimum ditarima mun sistem kasebut nepi ka 1500V.The atenuasi taunan maksimum nyaéta 0,5%. Tekanan angin lumayan sarta tekanan salju nu mungguh nepi ka 3.800 Pa sarta 5.400 jaminan produk Pa.The lasts 12 taun sedengkeun jaminan kakuatan linier nyaéta 30 taun long.The nyoko kaca dua kali sided ngaronjatkeun daya tahan sepuh.

    episiensi

    1.Low koefisien tegangan-hawa ngamungkinkeun kaluaran Power luhur di-suhu luhur kaayaan
    2.High efficient, high reliable solar cells ensure our Product meets output stability.

    bahan

    1.Advanced Eva Sistim encapsulation kalawan Triple-lapisan deui lambaran meets paling syarat kaamanan stringent pikeun-tegangan tinggi Operasi.
    2.The sturdy, anodized pigura aluminium ngamungkinkeun The modul bisa dipasang dina rupa-rupa sistem racking baku ka tahan harshest of European conditions
    3.Ultra bypass dipercaya diodes nyegah karuksakan ngaliwatan overheating alatan shaded atawa defective cells.
    4.Innovative, packing ramah lingkungan method Using pile-edges insures modules arrive in perfectCondition.
    5.New pigura design incorporating liang drainase, kalawan liang grounding deui, nyadiakeun instalasi fléksibel tur pamakéan

    kauntungan

    1.Manufactured IEC61215, IEC61730, ISO 9001: 2008 MCS, TUV, CE
    2.High efisiensi, kaamanan tinggi, reliabiliti tinggi
    kasabaran kakuatan 3.Output of -3% - + 3%
    4.1O taun pinuh dijieun Rek CHN Produk asuransi.
    5.Standard 25 taun dugi jaminan kana kaluaran Power, 3-years Product Warranty. Limited warranty on materials
    and workmanship
    6.Container load: 600pcs on 24 pallets in 40’ container and 140 pcs on 5 pallets in 20’ container.

    CATETAN

    Publikasi summarizes jaminan produk na spésifikasi, nu keur ngarobah tanpa aya bewara matuh, émbaran tambahan mungkin kapanggih dina situs web urang: www.htwindsolarpower.com

    1

    Ciri modul 

    Catetan: spésifikasi ditangtukeun dina Standar Kaayaan Test (STC): 1000W / m² surya irradiance, 1,5 Air Massa, sarta suhu sél 25Degrees C

    CHNSW-160W-190W-721164

    11


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Specification

    Ciri modél

    Module Number

        GHSZ320 / 330-72

    tegangan Buka circuit (V)

    45,11

    45,2

    tegangan kakuatan maksimum (V)

    36,57

    36,8

    circuit pondok ayeuna (A)

    9,31

    9,55

    kakuatan ayeuna maksimum (A)

    8,75

    8,97

    kakuatan maksimum (WP)

    320Wp

    330Wp

    Cell Kekecapan (%)

    16,5%

    17.00%

    sel

    Poli-kristalin Silicon Sél Solar

    156mm x 156mm

    Jumlah sél (PCS)

    72 (6 * 12)

    Ukuran modul (mm)

    1960 × 990 × 40mm

    Beurat per sapotong (kg)

    22,1

    Wates Suhu Operasi

                 `-40C - + 85 gelar C

    tegangan Sistim maksimum (V)

    1000V DC

    Temperature & Coefficients

    NOCT (suhu sél operasi nominal)

    45 Derajat C + - 2 Derajat C

    Koefisien Suhu ayeuna

     % / K

    0.06 + - 0.01

    Suhu koefisien tegangan

     Mv / k

    - (155+ - 10)

    Kakuatan Suhu koefisien

     % / K

    - (0,5 + - 0.05)

    Output

    Jenis kaluaran Terminal

    Simpang Box PV-JB001 (TUV)

    kabel

    LAPP (4.0mm2)

    Panjang simetris

    900mm

    hubungan

    MC4 / jenis 1V

  • 
    WhatsApp Online Chat !