Konvensional modul CHNSW-220W-250W-60 - Cina Ningbo Haitian nyekel Grup
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Konvensional modul CHNSW-220W-250W-60

Pondok Description:

GHSZ220 / 230/240 / 250-60P poli-kristalin Silicon Solar Panel Ieu jenis produk anu cocog pikeun instalasi on roofs padumukan na di enggon industri; aranjeunna gaduh kelestarian alus malah di deserts jeung kebon sareng mareuman efisiensi konversi coast.The téh nepi ka 16,9%. anjeunna maksimum tegangan ditarima mun sistem kasebut nepi ka 1500V.Two 100% online tés El sateuacan na sanggeus laminating mastikeun euweuh retakan disumputkeun dina téhnologi module.The of grading ayeuna brings tambahan listrik ...


  • FOB Harga: US $25- 5000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 1000-5000Piece/Pieces per Month
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L/C,T/T, Western Union, Paypal
  • jéntré produk

    spésifikasi

    download

    Tags produk

    GHS Z 220/230/240/250 -60P  P oly-crystalline Silicon Solar Panel 

    jenis ieu produk anu cocog pikeun instalasi on roofs padumukan na di enggon industri; aranjeunna gaduh kelestarian alus malah di deserts jeung kebon sareng mareuman efisiensi konversi coast.The téh nepi ka 16,9%. anjeunna maksimum tegangan ditarima mun sistem kasebut nepi ka 1500V.Two 100% tés El online sateuacan na sanggeus laminating mastikeun euweuh retakan disumputkeun dina téhnologi module.The of grading ayeuna brings kaluaran listrik tambihan 2%. Tekanan angin lumayan sarta tekanan salju nu mungguh nepi ka 3.800 Pa sarta 5.400 jaminan produk Pa.The lasts 12 taun sedengkeun jaminan kakuatan linier nyaéta 25 taun.

    episiensi

    1.Low koefisien tegangan-hawa ngamungkinkeun kaluaran Power luhur di-suhu luhur kaayaan
    2.High efficient, high reliable solar cells ensure our Product meets output stability.

    bahan

    1.Advanced Eva Sistim encapsulation kalawan Triple-lapisan deui lambaran meets paling syarat kaamanan stringent pikeun-tegangan tinggi Operasi.
    2.The sturdy, anodized pigura aluminium ngamungkinkeun The modul bisa dipasang dina rupa-rupa sistem racking baku ka tahan harshest of European conditions
    3.Ultra bypass dipercaya diodes nyegah karuksakan ngaliwatan overheating alatan shaded atawa defective cells.
    4.Innovative, packing ramah lingkungan method Using pile-edges insures modules arrive in perfectCondition.
    5.New pigura design incorporating liang drainase, kalawan liang grounding deui, nyadiakeun instalasi fléksibel tur pamakéan

    kauntungan

    1.Manufactured IEC61215, IEC61730, ISO 9001: 2008 MCS, TUV, CE
    2.High efisiensi, kaamanan tinggi, reliabiliti tinggi
    kasabaran kakuatan 3.Output of -3% - + 3%
    4,10 taun pinuh dijieun Rek CHN Produk asuransi.
    5.Standard 25 taun dugi jaminan kana kaluaran Power, 3-years Product Warranty. Limited warranty on materials
    and workmanship
    6.Container load: 624pcs on 28 pallets in 40’ container and 240 pcs on 12 pallets in 20’ container.

    CATETAN

    Publikasi summarizes jaminan produk na spésifikasi, nu keur ngarobah tanpa aya bewara matuh, émbaran tambahan mungkin kapanggih dina situs web urang: www.htwindsolarpower.com

    1

    Ciri modul 

    Catetan: spésifikasi ditangtukeun dina Standar Kaayaan Test (STC): 1000W / m² surya irradiance, 1,5 Air Massa, sarta suhu sél 25Degrees C

    CHNSW-160W-190W-721164

    11


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Specification

    Ciri modél

    Module Number

        GHSZ220 / 230/240 / 250-60P

    tegangan Buka circuit (V)

    36,0

    36,0

    36,72

    38,16

    tegangan kakuatan maksimum (V)

    30,0

        30,0

    30,60

    31,80

    circuit pondok ayeuna (A)

    7,92

    8,28

    8,46

    8,49

    kakuatan ayeuna maksimum (A)

    7,34

    7,66

    7,84

    7,86

    kakuatan maksimum (WP)

    220Wp

    230Wp

    240Wp

    250Wp

    Cell Kekecapan (%)

    15,50%

    16.00%

    16,75%

    17,50%

    sel

    Poli-kristalin Silicon Sél Solar

    156mm x 156mm

    Jumlah sél (PCS)

    60 (6 * 10)

    Ukuran modul (mm)

    1630 × 980 × 46mm

    Beurat per sapotong (kg)

    19,5

    Wates Suhu Operasi

                 `-40C - + 85 gelar C

    tegangan Sistim maksimum (V)

    1000V DC

    Temperature & Coefficients

    NOCT (suhu sél operasi nominal)

    45 Derajat C + - 2 Derajat C

    Koefisien Suhu ayeuna

     % / K

    0.06 + - 0.01

    Suhu koefisien tegangan

     Mv / k

    - (155+ - 10)

    Kakuatan Suhu koefisien

     % / K

    - (0,5 + - 0.05)

    Output

    Jenis kaluaran Terminal

    Simpang Box PV-JB001 (TUV)

    kabel

    LAPP (4.0mm2)

    Panjang simetris

    900mm

    hubungan

    MC4 / jenis 1V

  • 
    WhatsApp Online Chat !