Asesoris Railling Series - Cina Ningbo Haitian nyekel Grup
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Asesoris Railling Series

Pondok Description:

Asesoris The paling komponén dijieun tina extruded AL6005 anodized aluminium sarta SUS304, nyadiakeun pérak jeung desain inovatif hideung, bisa dilarapkeun keur hateup universal sarta taneuh Gunung. Kaasup runtuyan rail, clamps seri, runtuyan earthing, solusi taneuh screws yayasan, sambungan kabel na jsb Railling Series The rail dijieunna tina alumunium anodized extruded, kalawan baku sarta ngaropéa panjang, nyadiakeun pérak jeung desain inovatif hideung, bisa dilarapkeun keur hateup universal sarta taneuh Gunung . Fitur • ...


  • FOB Harga: US $25- 5000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 1000-5000Piece/Pieces per Month
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L/C,T/T, Western Union, Paypal
  • jéntré produk

    download

    Tags produk

    barang-barang tambahan 

    Paling komponén dijieun tina extruded AL6005 anodized aluminium sarta SUS304, nyadiakeun pérak jeung desain inovatif hideung, bisa dilarapkeun keur hateup universal sarta taneuh Gunung. Kaasup runtuyan rail, clamps seri, runtuyan earthing, solusi taneuh screws yayasan, sambungan kabel na jsb

    Railling Series

    The rail dijieunna tina alumunium anodized extruded, kalawan baku sarta ngaropéa panjang, nyadiakeun pérak jeung desain inovatif hideung, bisa dilarapkeun keur hateup universal sarta taneuh Gunung.

    Fitur

    • Panjang: 2100mm / 2560mm / 3150mm / 3405mm / 4150mm
    • Bahan: Anodized Extruded Aluminium 6005-T5
    • Warna: Silver Pengetahuan Alam atanapi Hideung Anodized

    spésifikasi

    Accessories30


  • Saméméhna:
  • Hareup:

    • 
      WhatsApp Online Chat !