runtuyan asesoris Earthing - Cina Ningbo Haitian nyekel Grup
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

runtuyan asesoris Earthing

Pondok Description:

Asesoris The paling komponén dijieun tina extruded AL6005 anodized aluminium sarta SUS304, nyadiakeun pérak jeung desain inovatif hideung, bisa dilarapkeun keur hateup universal sarta taneuh Gunung. Kaasup runtuyan rail, clamps seri, runtuyan earthing, screws taneuh solusi yayasan, sambungan kabel na jsb Earthing runtuyan runtuyan earthing antarana grounding klip, lug bumi, beungkeutan jumper.It dipaké salaku konduktor taneuh pikeun nyambungkeun modul solar pikeun rail, nyieun hiji jalur listrik pikeun taneuh, mastikeun nu generating c ...


  • FOB Harga: US $25- 5000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 1000-5000Piece/Pieces per Month
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L/C,T/T, Western Union, Paypal
  • jéntré produk

    download

    Tags produk

    barang-barang tambahan 

    Paling komponén dijieun tina extruded AL6005 anodized aluminium sarta SUS304, nyadiakeun pérak jeung desain inovatif hideung, bisa dilarapkeun keur hateup universal sarta taneuh Gunung. Kaasup runtuyan rail, clamps seri, runtuyan earthing, solusi taneuh screws yayasan, sambungan kabel na jsb

    runtuyan Earthing

    runtuyan earthing kaasup klip grounding, lug bumi, beungkeutan jumper.It dipaké salaku konduktor taneuh pikeun nyambungkeun modul solar pikeun rail, nyieun hiji jalur listrik kana taneuh, mastikeun kapasitas generating tina panel surya.

    Fitur

    1


  • Saméméhna:
  • Hareup:

    • 
      WhatsApp Online Chat !