Asesoris clamp Series - Cina Ningbo Haitian nyekel Grup
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Asesoris clamp Series

Pondok Description:

Asesoris The paling komponén dijieun tina extruded AL6005 anodized aluminium sarta SUS304, nyadiakeun pérak jeung desain inovatif hideung, bisa dilarapkeun keur hateup universal sarta taneuh Gunung. Kaasup runtuyan rail, clamps seri, runtuyan earthing, solusi taneuh screws yayasan, sambungan kabel na jsb clamp Series The surya clamps dijieunna tina alumunium anodized extruded, kalawan clamp universal tur adjustable sadar 30-50mm dipiguraan tur 5 ~ 7.5mm pilem ipis panel surya instalasi . Fitur • Warna: Sil Pengetahuan Alam ...


  • FOB Harga: US $25- 5000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 1000-5000Piece/Pieces per Month
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L/C,T/T, Western Union, Paypal
  • jéntré produk

    download

    Tags produk

    barang-barang tambahan 

    Paling komponén dijieun tina extruded AL6005 anodized aluminium sarta SUS304, nyadiakeun pérak jeung desain inovatif hideung, bisa dilarapkeun keur hateup universal sarta taneuh Gunung. Kaasup runtuyan rail, clamps seri, runtuyan earthing, solusi taneuh screws yayasan, sambungan kabel na jsb

    clamp Series

    The clamps surya dijieunna tina alumunium anodized extruded, kalawan clamp universal tur adjustable sadar 30-50mm dipiguraan tur 5 ~ 7.5mm pilem ipis panel surya instalasi.

    Fitur

    • Warna: Silver Pengetahuan Alam atanapi Hideung Anodized
    • Bahan: Anodized Extruded Aluminium 6005-T5 sagi genep
    • Compacity Range: 30 ~ 50mm Ipis Film Solar Panel

    spésifikasi

    Accessories93Accessories103


  • Saméméhna:
  • Hareup:

    • 
      WhatsApp Online Chat !