Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Tentang Kami

13a28a6e11

NINGBO Haitian énergi RENEWABLE diadegkeun dina 2001, mangrupa salah sahiji produsén ngarah tina surya poto-voltaic na modul hubungan runtuyan produk surya di Cina. Haitian kalibet dina R & D jeung produksi sél surya kristalin silikon jeung modul. poli-silikon panels solar nu gaduh sauntuyan 5 nepi ka 300 W per panel, panels surya mono-kristalin ogé dina lingkup 160-190W / 260-280W per panel. Jeung produk urang, ogé datangna kalawan CE, sertipikat UL, TUV. Di sagigireun kami ogé bisa ngarancang jeung nawarkeun solusi sistem hibrida angin-solar pikeun anjeun mun butuh sababaraha situs husus,

Haitian boga wewengkon jualan na nyebarkeun sakuliah leuwih ti 80 nagara jeung wewengkon di dunya. Company sok devoted mun kampanye efisiensi konversi produk, terus ngaronjatkeun R & D téknologi anyar, ngaronjatkeun téknik manufaktur, sarta wholeheartedly nyadiakeun produk poto-voltaic kalawan kualitas luhur, reliabiliti tinggi jeung kinerja ongkos tinggi pikeun konsumén ku kahadéan tina kaayaan-of-nu-seni kaunggulan teknis jeung tingkat manufaktur alus teuing, aktip nyetir realisasi awal parity grid tina generasi kakuatan poto-voltaic

Ayeuna Kami gawé bareng pausahaan ti AS, Mexico, Kanada, Jerman, Inggris, Brazil, Italia, Korea, Thailand, Australia, Afrika Kidul, Japan jsb nyadiakeun services.We pangalusna anu bangga kanyataan yén leuwih ti 10GW proyék surya tina sakuliah dunya dipake Haitian sistem poto-voltaic surya.

Simkuring resep mawa produk énergi bersih pikeun pamaké jeung ka dunya ours, sadaya produk nu urang nyadiakeun mangrupakeun produk lingkungan-panyalindungan! iklim ayeuna dunya urang geus ngajaga warming dinten ku poé, tingkat laut laun rising, cuaca ekstrim remen lumangsung, lingkungan hirup urang geus aya thread kiwari, urang kudu nengetan kaayaan iklim mahiwal ieu sareng nyieun Chances pikeun jalan hirup urang sabisa salaku urang bisa ngagunakeun non-polusi, produk Héjo bahya! NINGBO Haitian ieu nyokong Héjo Energy, ngarojong lingkungan-panyalindungan surya poto-voltaic Energy! Robah Dunya, Mimitian Ti NINGBO Haitian.



WhatsApp Online Chat !