Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Tentang Kami

Komitmen Real urang ngahontal Cicih Diesel & Bensin Engine

Professionally rarancang jeung pabrik Dina PV Solar Energy & Angin-Solar Hybrid System.

NINGBO Haitian énergi RENEWABLE diadegkeun dina 2001, mangrupa salah sahiji produsén ngarah tina surya poto-voltaic na modul hubungan runtuyan produk surya di Cina. Haitian kalibet dina R & D jeung produksi sél surya kristalin silikon jeung modul. poli-silikon panels solar nu gaduh sauntuyan 5 nepi ka 300 W per panel, panels surya mono-kristalin ogé dina lingkup 160-190W / 260-280W per panel. Jeung produk urang, ogé datangna kalawan CE, sertipikat UL, TUV. Di sagigireun kami ogé bisa ngarancang jeung nawarkeun solusi sistem hibrida angin-solar pikeun anjeun mun butuh sababaraha situs husus ...

Lamun perlu solusi industri ... Urang nu sadia pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami jalan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ongkos efektivitas dina pasaran

Taros Kami
QQ 图片 20180711104818
QQ 图片 20180711104800
QQ 图片 20180711104828
NRP14-C12DH 副本
QQ 图片 20180711105206
QQ 图片 20180711104939
QQ 图片 20180711104842
QQ 图片 20180711105331

WhatsApp Online Chat !