Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 1983

era sistem diellor hibrid për shtëpi dhe komerciale

图片 2Sipas shumë ekspertëve të rinovueshme të energjisë, një "hibrid" sistem të vogël elektrike që kombinon erës dhe diellore (fotovoltaike) teknologji ofron disa avantazhe mbi të dyja system.In vetme më të madhe të vendeve, shpejtësitë e erës janë të ulëta në verë, kur dielli shkëlqen ndritura dhe gjatë. Era është e fortë në dimër, kur më pak rrezet e diellit është në dispozicion. Për shkak se kohët e operimit të pikut për të erës dhe sistemeve diellore ndodhin në kohë të ndryshme të ditës dhe të vitit, sistemet hibride kanë më shumë gjasa për të prodhuar energji kur keni nevojë për atë.

Sistemi përfshin:

1. PV Array: Një numër i paneleve PV lidhur në seri dhe / ose paralelisht duke i dhënë një dalje DC nga rrezatim incidentit. Orientimi dhe anim nga këto panele janë parametra të rëndësishëm të projektimit, si dhe mbrojtje nga drita nga pengesat përreth.
2. Turbinë Wind: Ky është instaluar në krye të një kullë i gjatë, mbledh energji kinetike nga era dhe konverton atë në energji elektrike që është në përputhje me sistemin elektrik të një vëndas.
3. Kontrolluesi Hybrid: kontrolluar ngarkuar bankare baterisë dhe shkarkimit të arsyeshme dhe të sigurisë.
4. Banka Battery: mund të jetë një bateri të vetme ose bateri të shumta lidhur së bashku për të krijuar në thelb një bateri të madhe të kapaciteteve të kërkuara të tensionit dhe AMP-orëshe. Në disa mënyra konfigurimi bateri dhe kapaciteti janë vendimi më i rëndësishëm të energjisë elektrike për të bërë, dhe një zgjedhje e mençur mund të ndihmojë të garantojë një furnizim të qëndrueshëm të energjisë elektrike, si dhe një sistem që është e thjeshtë për të vepruar dhe për të ruajtur.
5. Inverter: Një converter pushtet se ° inverts ± pushtetit DC nga panelet në pushtet AC.
6. Ngarkesa: Qëndron për pajisjet e rrjetit të lidhura në ndërtesën që janë ushqyer nga inverter (ngarkesa AC), ose nga Banka e baterisë (ngarkesa DC).

图片 3WhatsApp Online Chat !