Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 1983

Solar PV Sistemit

Sistemi Solar PV përfshin komponentë të ndryshëm që duhet të zgjidhen në përputhje me llojin e sistemit tuaj, vendndodhja vend dhe aplikimet. Komponentët kryesore për sistemin diellore PV janë diellore kontrollues ngarkuar, inverter, bateri bankë, burimet ndihmëse të energjisë dhe ngarkesa (pajisje).

Moduli PV - konverton dritën e diellit në energji elektrike DC.

Solar kontrollues ngarkuar - rregullon tensionin dhe vjen aktuale nga panelet PV shkojnë në bateri dhe ndalon ngarkimi i tepërt bateri dhe zgjat jetën e baterisë.

Inverter - konverton DC prodhimin e paneleve PV apo turbinave të erës në një rrymë të pastër AC për pajisje AC apo ushqyer përsëri në rrjet line.Battery - ruan energji për furnizimin me pajisje elektrike kur ka një demand.Load - është pajisje elektrike që lidhur me diellore sistem PV të tilla si dritat, radio, TV, kompjuter, frigorifer, etj

Burime ndihmëse të energjisë - është gjenerator dizel ose burime të tjera të rinovueshme të energjisë.

Sistemi 01WhatsApp Online Chat !