Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 1983

Sistemi industriale dhe komerciale të energjisë diellore

9 (1)

 

Sistemi industriale dhe komerciale të energjisë diellore përbëhet nga panele diellore, një kontrollues të sistemit dhe inverter. panel diellor do të prodhojë DC (Direct aktual) energji elektrike, dhe kjo energji elektrike do të kandidojë edhe pse converter dhe inverter për të prodhuar AC (alternating aktuale) energji elektrike. Atëherë kjo energji është e drejtuar në panel pushtet AC përsëri në rrjetit të energjisë kompanitë e shërbimeve. Si on-rrjet të sistemit të energjisë diellore gëzon avantazhet e kostos bateri-pagesë dhe të ulët, kjo mund të bëjë jetën më të gjatë operimit të sistemit. Ajo gjithashtu mund të largët monitorimit gjatë operimit. Ajo ka qenë bërë lumë kryesore në prodhimin e energjisë diellore. Sistemi i sjell përfitime të zvogëlimin e ndotjes, ruajtjen e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit, të cilat e bëjnë vlerave të shquar shoqërore. 

Sistemi 02图片 1WhatsApp Online Chat !