Ние им помагаме на светот расте од 1983 година

сертификација

сертификација на производи

сертификација на соларни модули

сертификација на соларни модули

чест-1_15

чест-1_15

CE сертификација на фиксна теренот турбина на ветер

CE сертификација на фиксна теренот турбина на ветер

сертификација IEC61215

сертификација IEC61215

IEC61215-2005

IEC61215-2005

IEC61730-2005

IEC61730-2005

IEC62321-1

IEC62321-1

ISO9001

ISO9001

сертификација MCS за Велика Британија Ирска

сертификација MCS за Велика Британија Ирска

извештај NREL тест за Северна Америка

извештај NREL тест за Северна Америка

ROHS сертификација

ROHS сертификација

извештај од тестирањето TUV

извештај од тестирањето TUV

TUV сертификати на соларни modules02

TUV сертификати на соларни modules02

TUV сертификати на соларни modules03

TUV сертификати на соларни modules03

TUV сертификати на соларни модули

TUV сертификати на соларни модули

CE certication

CE certication

CE сертификација на теренот контролирани турбина на ветер

CE сертификација на теренот контролирани турбина на ветер

CE сертификација PV модули

CE сертификација PV модули

CE Ирска

CE Ирска

IEC60529

IEC60529

претпријатие честа

чест-1_10
对外贸易 经营 者 备案 登记 书
工厂 营业 执照 002
海 田 营业 执照 - 最新 副本
控股 ISO 认证 Копија
高新技术 企业 证书
自理 报检 单位 备案 登记 书
浙江省 高新技术 企业


WhatsApp Online Chat !