We bantuan donya akeh wiwit 1983

angin sistem Sato solar kanggo ngarep lan komersial

图片 2Miturut ahli akeh energi dianyari, a "Sato" sistem listrik cilik sing nggabungke angin lan solar (photovoltaic) teknologi nawakake sawetara kaluwihan liwat salah siji siji system.In akeh panggonan, kecepatan angin ana ing kurang panas nalika srengenge cemlorot padhang lan paling dawa. angin iku kuwat ing mangsa nalika kurang suryo srengenge cumawis. Amarga kaping operasi puncak kanggo angin lan sistem solar dumadi ing beda kaping dina lan taun, sistem Sato liyane kamungkinan kanggo ngasilake tenaga nalika sampeyan perlu iku.

Sistem kalebu:

1. PV Array: A sawetara Panel PV disambungake ing seri lan / utawa ing podo karo menehi asil DC metu saka irradiance kedadean. Orièntasi lan ngiringake Panel iki paramèter desain penting, uga shading saka obstructions lingkungan.
2. turbin angin: wis diinstal ing ndhuwur menara dhuwur, ngumpulake energi kinetik saka angin lan ngowahi iku kanggo listrik sing kompatibel karo sistem electrical ngarep kang.
3. Sato controller: ngontrol baterei daya bank lan kalong cukup lan safety.
4. baterei bank: bisa dadi baterei siji utawa kaping batre disambungake bebarengan kanggo nggawe ateges siji baterei akeh voltase lan amp-jam kapasitas sing dibutuhake. Ing sawetara cara konfigurasi lan kapasitas batere sing kaputusan daya listrik paling penting kanggo nggawe, lan pilihan wicaksana bisa bantuan njamin sumber anteng saka daya listrik uga minangka sistem sing prasaja kanggo operate lan njaga.
5. Inverter: A rate daya sing ° inverts ± daya DC saka panel menyang daya AC.
6. Kathah: Tribun kanggo jaringan disambungake Perkakas ing bangunan sing panganan saka mesin ing (kathah AC), utawa saka bank baterei (DC kathah).

图片 3



WhatsApp Online Chat !