MPPT angin solar Sato controller WWS50A-48 / -96 / -120 / -220 / -240 - China Ningbo Haiti Holding Group
We bantuan donya akeh wiwit 1983

MPPT angin solar Sato controller WWS50A-48 / -96 / -120 / -220 / -240

Short Description:

MPPT angin solar Sato controller WWS50A-48 / -96 / -120 / -220 / -240 The MPPT angin / solar Sato controller digunakake kanggo ngontrol daya angin daya baterei ing voltase pancet. Kajaba iku, iku kalebu kontrol daya solar, kang ndadekake apik kanggo angin / aplikasi Sato solar. Fitur: 1 Low daya voltase fungsi MPPT: Kanggo nambah tradisional controller kang boten cecek, kang mung nalika penggemar utawa voltase solar panel kang luwih saka voltase baterei bisa charging.Now sistem ...


  • Potongan: US $25- 5000 / Piece
  • Min.Order Quantity: 1 Piece/Pieces
  • Sumber Kabisan: 1000-5000Piece/Pieces per Month
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L/C,T/T, Western Union, Paypal
  • Detail produk

    paramèter

    download

    Tags Product

    adsfas

    MPPT angin solar Sato controller WWS50A-48 / -96 / -120 / -220 / -240

    The MPPT angin / solar Sato controller digunakake kanggo ngontrol daya angin daya baterei ing voltase pancet. Kajaba iku, iku kalebu kontrol daya solar, kang ndadekake apik kanggo angin / aplikasi Sato solar.

    fitur:

    1 voltase Low fungsi daya  MPPT :Kanggo nambah tradisional controller kang boten cecek, kang mung nalika penggemar utawa voltase solar panel kang luwih saka voltase baterei bisa charging.Now sistem bisa ngisi daya saka voltage.If kurang kedhaftar milih komunikasi fungsi, padha bisa nyetel voltase daya liwat piranti lunak.

    2 fungsi Komunikasi: Bisa milih antarmuka Komunikasi RS232, Nyedhiyani lunak ngawasi remot bebarengan karo instalasi software ngawasi controller.After, bisa mriksa lan nyetel paramèter liwat piranti lunak. Ing kaping padha, bisa sijine paramèter kang rekaman ing proses operasi sistem menyang Excel kanggo nyimpen.

    3 sistem kontrol Remote: Pangguna bisa milih GPRS nirkabel komunikasi fungsi Wi-Fi, server komunikasi serial system.Users bisa ngontrol sawetara sistem liwat komputer ing wektu sing padha.


  • Previous:
  • Next:

  • model

    WWS50A-48

    WWS50A-96

    WWS50A-120

    WWS50A-220

    WWS50A-240

    Dirating Turbine Angin Power Bukaan

    5000W

    Dirating Power Solar

    1500W

    Popular baterei voltase

    48V

    96V

    120V

    220V

    240V

    Baterei sawetara voltase pangisi daya

    0-56V

    0-112V

    0-140V

    0-252V

    0-280V

    Dirating Turbine Angin Input Bukaan Saiki

    200A

    100A

    80A

    40a

    40a

    Turbine angin maksimum Input Power

    10000W

    Mbongkar voltase ( standar pabrik )

    56V

    112 V

    140V

    252 V

    280 V

    Mbongkar Saiki ( standar pabrik )

    90A

    72A

    36A

    18A

    18A

    PV Bukaan daya Saiki

    30A

    20A

    10A

    10A

    10A

    suhu Rugi

    -5mv / ℃ / 2V ( Swara pangayoman discharge , liwat-discharge voltase Recovery , ngancuraken rugi voltase )

    mbongkar Mode

    PWM

    tampilan

    LCD

    paramèter tampilan

    Baterei voltase , Turbin Angin voltase , PV voltase , Turbin Angin Saiki , PV Saiki , Turbin Angin Power , PV Power , Ing-voltase , short-Circuit , Night.Etc

    Range suhu apa & Asor

    -20 ~ 55 ℃ / 35 ~ 85% RH ( Tanpa kondensasi )

    Protection Mode

    Solar sel mbalikke daya , solar sel anti-kuwalik , baterei liwat daya , baterei liwat-discharge , baterei anti-kuwalik , liwat mbukak , mbukak short-circuit , cahya , saiki turbin angin matesi, turbin angin brake otomatis lan brake manual.

    Supaya menehi kita pelanggan luwih ngawula,  kita bisa diatur konfigurasi lan paramèter miturut request customer kang
    • 
      WhatsApp Online Chat !