We bantuan donya akeh wiwit 1983

PV Tata Surya

sistem PV Solar kalebu macem-macem komponen sing kudu dipilih miturut jinis sistem, lokasi situs lan aplikasi. Komponen utama kanggo sistem PV solar sing solar daya kontrol, mesin, bank baterei, sumber energi tambahan lan kathah (Perkakas).

modul PV - ngowahi suryo srengenge menyang DC listrik.

Solar daya kontrol - ngatur voltase lan saiki teka saka panel PV arep baterei lan ngalangi overcharging baterei lan ndawakake baterei.

Inverter - ngowahi DC output saka panel PV angin angin menyang AC saiki resik kanggo Perkakas AC utawa panganan bali menyang tampilan kothak line.Battery - nyimpen energi kanggo nyediakke kanggo electrical Perkakas nalika ana demand.Load a - punika electrical Perkakas sing disambungake kanggo solar sistem PV kayata lampu, radio, TV, komputer, kulkas, etc.

sumber energi tambahan - iku diesel penggerak utawa sumber energi dianyari liyane.

sistem 01



WhatsApp Online Chat !