We bantuan donya akeh wiwit 1983

sistem solar daya Industrial lan komersial

9 (1)

 

sistem solar daya Industrial lan komersial kasusun saka solar, sistem kontrol lan mesin. solar bakal gawé DC (Direct Saiki) listrik, lan listrik iki bakal mbukak sanadyan rate lan mesin kanggo gawé AC (Gantian saiki) listrik. Banjur energi iki mbukak menyang panel daya AC bali menyang perusahaan sarana daya kothak. Minangka ing-kothak sistem solar seneng kaluwihan saka biaya baterei-free lan kurang, iki bisa nggawe urip operasi sistem maneh. Uga bisa remot ngawasi sak operasi. Wis dadi stream utama ing generasi daya solar. Sistem mbeta keuntungan saka abang polusi, konservasi energi lan pangayoman lingkungan, kabeh kang nggawe angka sosial apik banget. 

sistem 02图片 1



WhatsApp Online Chat !