We bantuan donya akeh wiwit 1983

Babagan awake dhewe

Prasetya Real kita tekan Beyond Diesel & Gasoline Engine

Ahli Desain lan Pabrik Ing Pv Solar Energy & Angin-Solar Sato System.

Ningbo Haiti Renewable Energy didegaké ing taun 2001, iku salah siji saka Produsèn anjog saka solar foto-volta lan modul hubungan seri produk solar ing China. Haitian melu ing R & D lan prodhuksi sèl solar kristal silikon lan modul. akeh-silicon solar kang duwe sawetara 5 nganti 300 W saben panel, panel surya mono-kristal uga ing sawetara 160-190W / 260-280W saben panel. Lan produk kita, uga teka karo CE, sertifikat UL, TUV. Kejabi, kita uga bisa desain lan kurban solusi sistem Sato angin-solar kanggo yen perlu ing sawetara situs khusus ...

Yen sampeyan perlu solusi industri ... We kasedhiya kanggo sampeyan

We nyedhiyani solusi inovatif kanggo kemajuan sustainable. Kita profesional tim dianggo kanggo nambah produktivitas lan biaya efektifitas ing pasar

Contact Us
QQ 图片 20180711104818
QQ 图片 20180711104800
QQ 图片 20180711104828
NRP14-C12DH 副本
QQ 图片 20180711105206
QQ 图片 20180711104939
QQ 图片 20180711104842
QQ 图片 20180711105331

WhatsApp Online Chat !